ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

Watch - jewellery

souris since 1932





ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Χτυπήματα:
https://www.watch-jewelry.gr/datafiles/news/images/1P.jpg
Αποφύγετε οποιαδήποτε χτυπήματα στο ρολόι σας. Μετά από οποιοδήποτε χτύπημα προτείνεται ο έλεγχός του από εξειδικευμένο τεχνικό .

 
    

Μαγνητικά Πεδία:
https://www.watch-jewelry.gr/datafiles/news/images/2P.jpg
Ισχυρά μαγνητικά πεδία μπορούν να επηρεάσουν ή να δημιουργήσουν βλάβη. Μην αφήνετε για μεγάλα διαστήματα το ρολόι σας κοντά σε ηλεκτρικές συσκευές που παράγουν μαγνητικά πεδία όπως ηχεία, τηλεοράσεις και ψυγεία.

 
Επαφή με θαλασσινό νερό:
https://www.watch-jewelry.gr/datafiles/news/images/3P.jpg
Συστήνεται μετά από επαφή του ρολογιού σας με θαλασσινό νερό ο καλός καθαρισμός του με χλιαρό γλυκό νερό και υγρό σαπούνι. Το αλάτι του θαλασσινού νερού μπορεί να αλλοιώσει τις φλάντζες του ρολογιού σας και να φθείρει τους συνδέσμους του μπρασελέ.

 
Καθαρισμός:
https://www.watch-jewelry.gr/datafiles/news/images/4P.jpg
Καθαρίζετε τακτικά το ρολόι σας εφόσον είναι αδιάβροχο με χλιαρό νερό και υγρό σαπούνι προσέχοντας την μικρότερη δυνατή επαφή με τα κουμπιά του. Σκουπίζετε με ένα πανί προσεκτικά. Το μπρασελέ μπορείτε να το καθαρίζετε με μια παλιά οδοντόβουρτσα για να καθαρίσουν οι εσοχές.

 
Βιδωτή κορώνα και κουμπιά:
https://www.watch-jewelry.gr/datafiles/news/images/5P.jpg
Όλα τα ρολόγια με βιδωτή κορώνα και κουμπιά πρέπει να προσέχονται ιδιαίτερα κατά τη διαδικασία βιδώματος. Εάν δεν βιδωθούν σωστά το αδιάβροχό τους χάνεται.

 
Επαφή με χημικές ουσίες:
https://www.watch-jewelry.gr/datafiles/news/images/6P.jpg
Η επαφή με όλων των ειδών τις χημικές ουσίες είναι καθημερινό φαινόμενο. Χημικές ουσίες μπορεί να περιέχουν τα αρώματα, οι κρέμες και τα απορρυπαντικά. Συστήνεται ο τακτικός καθαρισμός του ρολογιού με χλιαρό νερό και υγρό σαπούνι, μετά την επαφή, για να μην προκληθούν αλλιώσεις στην κάσα και το μπρασελέ του ρολογιού.

 
Ακραίες Θερμοκρασίες:
https://www.watch-jewelry.gr/datafiles/news/images/7P.jpg
Αποφύγετε την έκθεση του ρολογιού σας σε υψηλές θερμοκρασίες (πάνω από 50°C και κάτω από 0°C), καθώς και τις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας. Στην έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες, μπορεί να παρατηρηθούν διαστολές και συστολές των μετάλλων του ρολογιού με αποτέλεσμα την φθορά κατά την λειτουργία και η παρουσίαση βλάβης.

 
Φλάντζες:
https://www.watch-jewelry.gr/datafiles/news/images/8P.jpg
Με το πέρασμα του χρόνου οι φλάντζες του ωρολογιού σας μπορεί να αλλοιωθούν και έτσι να υπάρξει απώλεια στο αδιάβροχο του. Συστήνεται ο τακτικός έλεγχος του ρολογιού σας από εξειδικευμένο τεχνικό για τυχόν αλλοιώσεις στις φλάντζες του καπακιού, της κορώνας και των κουμπιών.

 

Αλλαγή Μπαταρίας :
https://www.watch-jewelry.gr/datafiles/news/images/9P.jpg
Πάντοτε απευθυνόμαστε σε εξειδικευμένα καταστήματα για το service των ρολογιών. Αλλά πάντα να αποφεSύγετε τα καταστήματα που αλλάζουν απλά μπαταρίες για κάθε είδους συσκευή. Το ελάχιστο που μπορεί να πάθει το ρολόι είναι να μην κλειστεί σωστά, να μην ελεγχτεί όπως πρέπει (π.χ. τσιμούχα καπακιού αν θέλει αντικατάσταση ) ή επειδή δεν είναι εξειδικευμένος τεχνικός να προκληθεί σοβαρή ζημιά στο ρολόι. Επίσης τα καταστήματα αυτά δεν κάνουν ποτέ test στεγανοποίησης .